Createam van World Servants te gastActief brainstormen in de Wonne!
 
In het weekend van 22 november 2019 druppelt de Wonne langzaam vol met enthousiaste leden van het Createam van de ontwikkelingssamenwerkingsorganisatie World Servants.
Dat is een mond vol, maar komt er op neer dat dit team een weekend lang ging brainstormen over de inhoud en vorm van het nieuwe trainingsseizoen van World Servants.
Ieder jaar gaan er met World Servants zo'n 700 jongeren ontwikkelingswerk doen in verschillende landen in Afrika, Azie en Zuid-Amerika. Om iedereen goed te kunnen toerusten en voorbereiden is er een voorbereidingsweekend met 4 grote shows. Dit jaar is het thema ' Open up your world' en gaan we de deelnemers uitdagen om nieuwe stappen te zetten, nieuwe dingen te proberen en de ander echt te ontmoeten. Met het createam konden we in de Wonne brainstormen over de verschillende shows en konden we al beginnen aan het vormgeven van de eerste programma's.
Meer informatie over World Servants is te vinden op www.worldservants.nl
World Servants geeft je de kans om mee te bouwen aan verandering. Ga mee en ontdek dat een werkvakantie in een ontwikkelingsland ook jouw leven verandert!

Share our website